Tugelaweg 36-A + PP |

 

Tugelaweg 36-A + PP

VERKOCHT

 

 

MODERN 4-KAMER-APPARTEMENT MET PARKEERGARAGE IN BRUISEND OOST.

**English text below** Dit comfortabele ruime appartement van 95 m2 met lift en parkeergarage is gelegen in het nieuwbouwproject Tugela dat in 2015 is opgeleverd. Het appartement met drie ruime slaapkamers en een groot balkon is gelegen op de tweede etage van het complex dat tevens beschikt over een gemeenschappelijke binnentuin.

 

Omgeving: 

De Tugelaweg ligt in het bruisende Oost, om de hoek de Linnaeusstraat met winkelcentrum, Oostpoort en dichtbij de Dappermarkt, de populaire Javastraat én het Beukenplein. In de directe omgeving van de woning zijn diverse trendy horecagelegenheden te vinden voor een kop koffie of een hapje en een drankje. Een kleine greep uit het aanbod: Bukowski, Maxwell, de Spaghetteria en de Biertuin. In de buurt zijn diverse culturele voorzieningen te vinden, zoals Het Tropenmuseum, Artis en de Hortus Botanicus. Ook zijn er met het Oosterpark en Park Frankendael twee aantrekkelijke parken om de hoek.

 

Het appartement:

Vanaf de straat komt u in de nette, ruime en lichte centrale hal met trappenhuis en lift. Het appartement op de tweede etage heeft een brede gang met toegang tot de badkamer, het toilet, de ruimte voor de wasmachine en opbergkasten, de drie slaapkamers en de ruime woonkamer met open keuken. Het appartement heeft een groot balkon op het zuid-zuidoosten. Door het gehele appartement ligt een aaneengesloten moderne eiken parketvloer met vloerverwarming.

 

Woonkamer:

De ruime woonkamer met openkeuken heeft een oppervlakte van ca 33m2. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het balkon waar je heerlijk kunt genieten van de ochtend- en middagzon.

Open Keuken:

De moderne strakke keuken is van alle gemakken voorzien zoals: een RVS vier-pits kooktoestel (Atag), een RVS afzuigkap (Atag), een combi magnetron (Atag), een afwasmachine (Atag) en een vrijstaande Smeg koelkast. De keuken is luxe afgewerkt en biedt veel kastruimte.

 

De badkamer:

De strakke badkamer met vloerverwarming is uitgevoerd met inloopdouche, wastafel, en een handdoekradiator. Bij de bouw is rekening gehouden met toekomstige plaatsing van een ligbad.

 

Toilet:

Het appartement heeft een separaat toilet met een modern hangtoilet en een fonteintje.

 

Wasruimte/berging:

Een wasruimte voor de wasmachine en droger. Daarnaast is er ruimte voor meerdere kasten.

 

Slaapkamers:

Het appartement beschikt over drie slaapkamers. De master bedroom is ruim en ook de twee andere slaapkamers zijn van een goede afmeting en hebben voldoende ruimte voor het plaatsen van een groot bed en een kledingkast.

 

Berging:

Het appartement heeft een separate inpandige berging in de onderbouw .

 

Duurzaamheid:

Het appartement is voorzien met een HR Cv-ketel, is goed geïsoleerd en is voorzien van dubbelglas. De woning heeft een energielabel A. Op het dak liggen zonnepanelen te behoeve van de gemeenschappelijke ruimtes van het gebouw.

 

Bereikbaarheid:

De woning heeft een goede bereikbaarheid met diverse delen van de stad en omgeving. Op een steenworp afstand zijn haltes van meerdere metro-, bus- en tramlijnen. Met de auto is de Ring A-10 snel te bereiken. De treinstations Muiderpoort en Amstel zijn op enkele minuten van de woning gelegen. In circa een half uur bereikt u vliegveld Schiphol met het openbaar vervoer. Met de fiets ben je binnen 10 minuten in het centrum.

 

Bijzonderheden:

 • Bouwjaar 2015
 • Gebruiksoppervlakte wonen 95 m2
 • Eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage
 • Berging in onderbouw
 • Balkon (7 m2) op het Zuidoosten
 • Lift
 • Gemeenschappelijke binnentuin voor de bewoners
 • Actieve Vve die professioneel wordt beheerd
 • Vve bijdrage € 153,54 per maand
 • Energielabel A
 • Erfpacht afgekocht tot 31 mei 2063
 • Mogelijkheid om tegen gunstige voorwaarden over te stappen naar eeuwigdurend erfpacht
 • Oplevering in overleg

 

MODERN 4 ROOM APARTMENT WITH PARKING IN THE POPULAR EAST DISTRICT.

This comfortable spacious apartment of 95 m2 with an elevator and a private parking, is located in project Tugela a high end apartment building completed in 2015. This apartment with 3 spacious bedrooms is located on the second floor. The building has a communal garden for residents.

 

The neighbourhood:

The Tugelaweg is located in the popular East District. Just around the corner there is the Linnaeusstraat with shopping mall Oostpoort. On walking distance the Dappermarkt, the popular Javastraat and the Beukenplein. In the immediate vicinity of the apartment there are several trendy bars and restaurants. A small selection of spots: Bukowski, Maxwell, de Spaghetteria en de Biertuin. In this area there are various cultural facilities such as the Tropenmuseum, Zoo Artis and the Hortus Botanicus. Furthermore, two beautiful parks are located nearby (Oosterpark and Park Frankendael).

 

The apartment:

The entrance hall with staircase and elevator is spacious, clean and light. The apartment on the second floor has an a broad corridor which connects the toilet, the bathroom, a storage room, the three bedrooms and the spacious living room with open kitchen. The apartment includes a large South- South East-facing balcony. The entire apartment is covered by a modern Oak parquet flooring with floor heating.

 

Living room:

The spacious living room with open kitchen has a size of 33m2. The living room provides direct access to the balcony. The dining area is located next to the open kitchen.

 

Open kitchen:

The modern kitchen is fully equipped with a stainless steel four-burner stove (Atag), stainless steel extractor fan (Atag), a combi microwave oven (Atag) a dishwasher (Atag) and a separate standing Smeg refrigerator.

 

The bathroom:

The bathroom includes a shower, a washbasin and a towel radiator. The existing pipelines allow for placing a bath.

 

Toilet:

The separate toilet has a modern hanging toilet with a sink.

 

Storage room / laundry:

This apartment has a storage room / laundry with connections for the washing machine and dryer.

 

Bedrooms:

This apartment has 3 bedrooms. The master bedroom is spacious. The other 2 bedrooms have also a good size with enough space for a big bed and a wardrobe.

 

Storage room:

The apartment includes a separate storage room in the basement.

 

Sustainability:

The apartment is equipped with a high efficiency central heating boiler and is well insulated and is double glazed. The apartment has energy label A. On the roof are solar panels for the common areas of the building.

 

Public Transport and access by car:
Just around the corner there are stops of several metro, bus and tram lines. By car the Ring A-10 can be reached quickly. Train stations Muiderpoort and Amstel are just a few minutes away. In about half an hour Schiphol airport can be accessed by public transport.

 

Details:

 • Construction year 2015
 • Living space 95 m2
 • Private parking in the basement
 • Storage room in the basement
 • South- South/East-facing balcony (7 m2)
 • Elevator
 • Shared garden for residents
 • Active Owners Association professionally managed
 • Association of owners € 153,54 contribution per month
 • Energy label A
 • Ground lease term is bought out till 31 May 2063
 • Possibility to change the ground lease in lease in per petuity
 • Delivery in consultation