Wie is De Oude Stad Makelaardij

De Oude Stad makelaardij is het initiatief van Hugo Jonkhoff. Hij runt zijn makelaardij zelf vanuit huis.

Ik ben jarenlang werkzaam geweest in de retail. Als zelfstandig ondernemer eerst op woninginrichtingsgebied en daarna als verkoopmanager wonen bij de Bijenkorf in Amsterdam.
Hier heb ik geleerd hoe je je woning optimaal kan inrichten, iets dat bij de verkoop van een woning heel goed van pas kan komen!
Ik help mijn klanten dan ook graag om hun woning zo optimaal mogelijk verkoop gereed te maken en ik adviseer de professionele fotograaf wat er op foto moet komen.

Daarna ben ik werkzaam geweest bij Hypodomus Makelaars waar de nadruk meer op de aan- en verkoop van woningen kwam te liggen.
Een woning aan- of verkopen is een belangrijke beslissing in je leven. Vandaar dat persoonlijk contact met de klant heel belangrijk is. Dat is wat mij elke keer weer gedreven maakt.

 Bij de Bijenkorf is men dagelijks bezig met trends en vernieuwing in een veranderende markt.  Om deze vertaalslag te maken naar de makelaardij, door  een vernieuwend concept neer te zetten waar de klant weer koning is  is een absolute uitdaging!

De Funda presentatie is de etalage voor je woning.

 

1a-voor-woonkamer                             03 woonk1

Voor styling                                                                                           Na styling

 

Zo verzorgt de Oude Stad makelaardij een zeer aantrekkelijke Funda presentatie door gratis woning styling, professionele fotografie en een wervende verkooptekst zowel in het Nederlands als in het Engels.

Welkom bij De Oude Stad makelaardij
Hugo Jonkhoff

Bekijk mijn beoordelingen op Funda.