twee fantastische appartementen inmiddels verkocht!

 

Een unieke kans. Twee duurzaam gebouwde appartementen gelegen in het centrum van Amsterdam op de Oostelijker eilanden (bij scheepvaartmuseum en Brouwerij het Y in de molen, bij Dappermarkt en Tsaar Peterstraat.) De appartementen hebben eigen zonnecollectoren op het dak, energielabel A++ en u kunt zelf nog uw badkamer , toilet en keuken naar eigen wens invullen. De complete uitvoering van de appartementen is zeer hoogwaardig met bijvoorbeeld Xinnix deuren.

logof Bekijk de appartementen op Funda: appartement 1   |   appartement 2

[/vc_row]

Wonen in een sfeervolle omgeving. De Tsaar Peterstraat is uitgeroepen tot leukste winkelstraat van Nederland!

Laat je inspireren door De Oude Stad! De makelaar die zelf in de buurt woont, kan je alle in en outs vertellen! 

“Omdat ik Amsterdam niet goed kende heeft Hugo op fiets me verschillende buurten laten zien die binnen mijn woonwensen vielen. Zo kwam ik er achter dat ik in de Jordaan wilde wonen… lees verder

Laat je inspireren door De Oude Stad! De makelaar die zelf in de buurt woont, kan je alle in en outs vertellen! 

“Omdat ik Amsterdam niet goed kende heeft Hugo op fiets me verschillende buurten laten zien die binnen mijn woonwensen vielen. Zo kwam ik er achter dat ik in de Jordaan wilde wonen… lees verder