Category
woningaanbod

logof

 

Prinsengracht 651 A

VERKOCHT

 

 

Ruim modern grachtenappartement op beletage met eigen entree en grote stadstuin.

Aan het mooiste stukje van de Prinsengracht, tussen de Leidsegracht en de Runstraat, is dit in 1981 gebouwde  appartementencomplex gelegen. De woning die wij aanbieden is een 3-kamerappartement van 100m² gesitueerd op de beletage en deels op de begane grond met een eigen entree en riante privé tuin (circa 110m²)met plantenkas. Het complex beschikt over een gezamenlijk dakterras. Op de begane grond is tevens de separate berging gelegen. Deze woning is zeer geschikt voor wonen en werken aan huis.

Indeling:

Entree appartement op de begane grond. Rechts een ruime werk/ slaapkamer met uitzicht op de gracht. vaste trap naar de beletage.
Beltetage: ruime woonkamer met grandioos uitzicht over de Prinsengracht. In het middengedeelte de moderne open keuken. Vanuit de woonkeuken een gang met de CV kast en de wasmachineruimte en het toilet. Aan de achterzijde van dit lichte appartement, de ruime slaapkamer (voorheen 2 slaapkamers) met uitzicht op uw eigen grachtentuin. Vanuit de slaapkamer bereikt u de compacte badkamer met dubbele wastafel en ruime douche. Vanuit de slaapkamer komt u op het balkon en via de wenteltrap bereikt u de ruime rustige grachtentuin van 110 m2. Genieten van de ochtend- en middagzon in de grachtentuin met een scala van bomen bloemen en planten. De tuin is voorzien van  met plantenkas, elektra en een buitenkraan. Op de begane grond de berging met tevens toegang tot de tuin. Met de lift van het complex bereikt u het gezamenlijke dakterras. De hele woning is voorzien van een rijke geoliede eikenvloer.
Omgeving:

Deze unieke woning is gelegen op een uitstekende rustige locatie aan de Prinsengracht zonder woonboten die uw zicht belemmeren. De omgeving kenmerkt zich door een combinatie van werken, wonen en ontspannen. Veel kleinschalige winkels, cafés en restaurants bevinden zich op loopafstand in de Negen Straatjes. Even verderop vindt u bijvoorbeeld het De La Mar theater, de Balie, de Stadsschouwburg het Leiseplein en Het Vondelpark.
Bereikbaarheid:

Het appartement is zeer goed bereikbaar met de auto alsmede openbaar vervoer middels diverse bus-/ en tramlijnen

Bijzonderheden:

– Eigen grond

– Eigen entree

– Modern Grachtenpand op beletage (Bouwjaar 1981)

– Uitzicht op de gracht

– Gezamenlijk dakterras

– Grote tuin 110m2

– Isolatieglas HR ++ zowel voor-als achterzijde

– Zeer geschikt voor wonen/werken aan huis

– Actieve professioneel beheerder VVE
– Vve bijdrage 163,= per maand